Novice

 

Balirke vrhunske kakovosti za vse vrste odpadkov

Balirke vrhunske kakovosti za vse vrste odpadkov

12.10.2021

 

Podjetje AUSTROPRESSEN, ki ga zastopamo, je bilo ustanovljeno pred 47 leti. V tem času se je razvilo v uveljavljenega proizvajalca široke palete balirk za praktično vse vrste odpadkov in vse dejavnosti.

Naprave so vrhunske kakovosti, izdelane po najnovejših smernicah strojegradnje in seveda v skladu z EU standardi. Vitalni hidravlični elementi so izdelani v lastni proizvodnji, ostale vgrajene komponente pa so proizvod renomiranih proizvajalcev zato nudijo 2 leti garancije.

Serija K

Majhne stiskalnice, namenjene stiskanju različnih ostankov na mestu nastanka. Obstaja več izvedb in opcij. Velikost in teža bal omogočata ročno manipulacijo, zato se največ se uporabljajo v manjših industrijskih obratih, trgovini in gostinstvu.

Serija APV


Stiskalnice za bale velikosti euro palete in teže do 500 kg. Primerne so za vse vrste stisljivih odpadkov v industriji, skladiščih, zbirnih centrih ipd.

Serija KNL

Manjše horizontalne stiskalnice. Zaradi nižje višina polnjenja in večje polnilne odprtine so primerne za stiskanje odpadkov večjih dimenzij. Omogočajo tudi polnjenje s stresalno napravo.

 

 Serija AP

Večje horizontalne stiskalnice za stiskanje voluminoznih in ekspandivnih odpadkov kot npr. PU ipd. Omogočajo polnjenje tudi s stresalno napravo.

 

Serija APK

Kanalne stiskalnice z avtomatskim povezovanjem bal. Sila stiskanja 30 – 130 t. Številne izvedbe in opcije glede na količino in vrste odpadkov. Po želji imajo lahko vgrajen frekvenčni regulator, ki bistveno zmanjša porabo elektrike. Namenjene večjim industrijskim obratom, skladiščem, reciklažnim centrom...

 

Posebne stiskalnice

 

stiskalnica za mešane odpadke

stiskalnica za sode

stiskalnica za paketiranje

giljotina

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas na +386 (0)4 530 55 90, pišite na ekora@ekora.si ali izpolnite spodnji obrazec.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Ekora d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o naših aktualnih novostih s področja ravnanja z odpadki.

    1. Ekora d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.