Novice

 

Rezalniki Erdwich

Rezalniki Erdwich

11.02.2020

Razmislite,

v livarnah se pogosto srečujete s problemom odpadnih proizvodov, ki zavzemajo prostor in ovirajo proizvodni process. Če odpadni kosi niso odstranjeni pravočasno prihaja do zastojev in neizkoriščenosti dragocene proizvodne opreme.

Z odpadki se marsikje manipulira še ročno v težkih delovnih pogojih (hrup, vročina), poleg tega obstaja velika možnost poškodb zaradi ostrih robov in drugih nevarnosti.

Temu se da izogniti!

Naš partner, podjetje ERDWICH izdeluje opremo s katero se lahko spopadete z omenjenimi izzivi in obenem odpadne proizvode pretvorite v obliko, primerno za ponovno uporabo.

Njihovi proizvodi imajo že dolgo tradicijo in se uspešno uporabljajo v pri vlivanju aluminija, cinka in drugih materialov. Osnovni oziroma največkrat uporabljeni modeli so:

M600 enoosni rezalnik za manjše kose do 2 kg
H480 dvoosni rezalnik za srednje velike kose do 10 kg
RM1350 dvoosni rezalnik za največje kose, vključno karoserijske dele, motorne bloke ipd.

 

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas na +386 (0)4 530 55 90, pišite na ekora@ekora.si ali izpolnite spodnji obrazec.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Ekora d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o naših aktualnih novostih s področja ravnanja z odpadki.

    1. Ekora d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.